Asiakaskokemuksia ammattijärjestäjän palveluista

Asiakas­kokemuksia ammatti­järjestäjän  palveluista


Miltä tuntuu päästää ammattijärjestäjä kotiinsa, auttaako Tavaravalmentajan etäapu ja miten yhteistyö sujuu lahjakortin saaneen kanssa?

Lue asiakaskokemuksia koulutetun ammattijärjestäjän,  Tavaravalmentaja Sannan järjestelyavusta erilaisissa kohteissa: lapsiperheen keittiössä, perintö- ja muuttokuorman selvittelyssä yrittäjän luona ja nettishoppailusta pitävän iäkkäämmän rouvan luona.

Lisäksi selviää, miten vaikutti Tavaravalmentajan etäapu lapsiperheisiin ja lahjakortti varttuneemman äidin iloksi.LAHJAKSI ETÄAPUA

Asiakaspalaute lahjakortin saaneelta äidiltä

"Oli kiinnostavaa saada tällainen erilainen lahjakortti. Kokemukseni mukaan tämä toimi hyvin - sain sinulta vinkkejä ja kummasti se laittaa puhtia, kun tietää, että joku kysyy välillä, miten sujuu :) Hyvin toimi yhteydenpito etänäkin."

- M. L.

Lahjakortti ammattijärjestäjän apuun on mieluinen aineeton lahja, josta on saajalleen aina iloa ja hyötyä. Etäapuun osoitettu lahjakortti on matalan kynnyksen tapa tutustua Tavaravalmentajan palveluun: lahjan saaja saa itse valita mieleisensä tavan olla yhteydessä & jakaa kodistaan sen verran kuin haluaa. Tutustu tästä tarkemmin lahjakortin hankintaan.


KEITTIÖN JÄRJESTELY LAPSIPERHEESSÄ

Asiakaskokemus Tavaravalmentajan järjestelyavusta

"Meidän keittiön haasteena oli liian suuri tiskimäärä jatkuvasti. Päädyimme yhdessä siihen, että meillä on ehkä liikaa astioita esillä arkikäytössä ja niitä sitten karsittiin. Arki pyörii vähemmälläkin.

Lisäksi kaapit olivat liian täynnä eikä niistä löytänyt mitään. Kaappien siivous ja tyhjennys yhdessä oli helpottavaa, koska 'otit homman heti haltuun'.

Järjestelyyn käytettävät astiat auttoivat paljon ja ovat edelleen käytössä. Järjestys on pysynyt ja muovautunut edelleen helpommaksi meille. Tiskimäärä on pienentynyt eli keittiö on siistimpi.

Yhteistyö oli sujuvaa ja työ sujui nopeasti. Ihanaa, että toit mukanasi rasioita ym. ja veit kierrätykseen juttuja. Järjestely toi kauniimman keittiön ja tytön leivontaharrastus helpottui, kun ehdotit, että leivontajutut tulisi yhteen laatikkoon.

Yksi vinkkisi oli puusepän käynti ja sen avulla saatiin myös lisähyllyjä!"

- R. H.


Tavaravalmentajan järjestelyapuun kuuluu maksuton tutustumiskäynti, jonka aikana kartoitetaan järjesteltävän tilan haasteet ja tehdään suunnitelma järjestelykäyntiä varten. Tavallisesti keittiö saadaan järjestykseen kolmessa tunnissa. Tutustu tästä tarkemmin järjestelyapuun.


PERINTÖ- JA MUUTTOKUORMAN SELVITTELY YRITTÄJÄN LUONA

Asiakaspalaute ammattijärjestäjän avusta yrittäjän, 54, luona

"Päädyin pyytämään Sannaa apuun tilanteessa, jossa ensin tyhjensin Helsingistä asunnon ja sitten kuukautta myöhemmin vanhempieni kodin. Yhtäkkiä oma koti muuttui pahvilaatikkovuoreksi. Tosi paljon tavaraa, jota ei ehtinyt silloin käymään läpi ja ymmärsin, että tää käy tosi raskaaksi yksin.

Täytyy sanoa, että se vanhempien jäämistön läpikäyminen oli yks raskaimpia asioita koskaan elämässä. Ammattilaisen apu tällaisessa tilanteessa on ihan suurenmoinen juttu, koska omatkin aivot käynnistyy siinä ja saakin itsestään irti enemmän, kaikki on selkeetä ja prosessi etenee hurjasti yhdessä päivässä!

Suosittelen lämpimästi ottamaan Sannaan yhteyttä ja ottamaan häneltä apua vastaan."

- Hannu, 54 v. yrittäjä

Erilaiset perittyyn tavaraan ja muuttoihin liittyvät tavarahaasteet ovat yleinen syy ottaa yhteyttä ammattijärjestäjään. Kuormittavassa elämäntilanteessa ammattilaisen tuki ja näkemys tuovat ryhtiä projektiin, eikä sen suuruus tunnu enää ylivoimaiselta. Lue tästä lisää järjestelyavusta tai pyydä tarjous järjestelyurakasta.


ETÄAVULLA ETEISET JÄRJESTYKSEEN

Asiakaspalaute ammattijärjestäjän etäavusta eteiseen

"Ennen hermot ahtaan tuulikaapin kanssa meni noin kolmesti päivässä. Liukuovien takana oleva talotekniikka vie tilaa, pyöräilykypärät olivat milloin missäkin ja pullojen palautuskassi tukki kenkätelinettä.

Sannalta saatiin ideoita ja tsemppiä toimeen tarttumiseen, mikä tuntui vähintään yhtä tärkeältä kuin järjestelyideat. Nyt on ihana, kun löytyy paikat kaikelle ja lisäksi tyhjää tilaa. Huomasin myös, kuinka suuri ongelma koirien pyyhkeet oli aiemmin: nyt niille on paikka eikä ne pyöri lattialla!"

A. P.

Asiakaspalaute Tavaravalmentajan etäavusta lapsiperheeseen

"Meidän käyttämätön lastenhuone oli muuttunut varastoksi, joka oli saatava nyt lapsen käyttöön. Olen itse järjestystä rakastava ihminen, mutta tätä huonetta en vain saanut kuntoon, yksin.

Oli vapauttavaa esitellä huone Sannalle (videoiden välityksellä). Oli heti luotto siihen, että yhdessä tämä projekti viedään maaliin. Ja niin me tehtiin! Sain Sannalta etänä apua projektin edetessä. Hän reagoi nopeasti ja vastaili kysymyksiini. Yhteistyössä on voimaa, kannattaa ehdottomasti kokeilla Sannan etäapua."

R. P.


Palvelun lähtökohtina on aina asiakkaan tarpeet ja budjetti. Ulkopuolisen näkemys tuo usein esiin ratkaisuja, joita ei itselle olisi tullut mieleenkään. Toisaalta joskus voi olla kyse myös vaihtoehtojen paljoudesta kuten uudiskohteen suhteen. Tällöin ammattilaisen suunnitelma, joka huomioi tilan käyttäjät ja tarpeet, vapauttaa asiakkaan aikaa hänelle mieluisampiin asioihin. Tutustu tästä tarkemmin etäapuun.


NETTISHOPPAILU KURIIN JA PERINTÖTAVARAT JÄRJESTYKSEEN

Asiakaskokemus Tavaravalmentajan pitkäaikaisesta järjestelyavusta

"Korona-aika kotini tavaramäärä ryöpsähti nettitilausten takia. Kaupoille ei enää uskaltanut lähteä ja netistä tilaaminen oli helppoa.

Taustalla oli myös fyysisen sairastumiseni myötä tullut kodin sekaisuus muutaman vuoden ajalta. Ennen pidin kiinni viikoittaisesta siivouspäivästä, mutta omien vaivojen takia se jäi.

Näiden lisäksi kävin lyhyessä aikaa läpi sekä äitini että setäni kuolinpesiä, joista kulkeutui kotiin paljon tunnepitoista tavaraa kuten äidin tekemiä käsitöitä.

Asiat siis kertaantuivat, kunnes tajusin kysyä, kuka voisi auttaa tällaisessa tilanteessa. Joku vinkkasi Tavaravalmentaja Sannan. Olemme nähneet Sannan kanssa 2-4 kertaa kuussa kuukausien ajan ja joka kerta hänen mukaansa lähtee ainakin laatikollinen kierrätystavaraa. Joskus paljon enemmänkin.

Aluksi jännitti kutsua vieras omaan kotiin, hävetti. Mutta kun tapasin Sannan, hänen olemuksensa oli sellainen, että hän ei tuomitse. Nyt kotia on saatu järjestykseen pala kerrallaan. Sannakin on iloinen, että esimerkiksi vaatekaappiin saatu hyvä järjestys on pysynyt hyvänä!

Yhteistyö on sujunut mutkattomasti ja jatkuu edelleen."

- Nimimerkki "Maija", 60 v

Maijan tarina kerrottiin tarkemmin Karjalaisessa syksyllä 2021. Lue tilaajien nettiartikkeli tästä.

Erilaisia elämäntilanteita ja koteja kohdanneena ammattijärjestäjä ei hätkähdä mitään. Suuretkin tavaramäärät ovat työssä arkipäivää ja on tärkeää luoda asiakkaalle sellainen olo, että tällaiset tilanteet ja kodit ovat täysin normaaleja, vaikka niitä ei mediassa yleensä liiemmin näykään. Olen todella kiitollinen "Maijalle", että hän omalla tarinallaan halusi tuoda tiettäväksi sitä, että kotihäpeään ei pidä jäädä kiinni vaan pyytää rohkeasti apua, jos omat voimat ei riitä tavarasuman selvittämiseen.

Kysy lisää Tavaravalmentajan palveluista!


Tutustutaan!

Hei! Olen koulutettu ammattijärjestäjä ja Tavaravalmentaja Sanna Koskinen. Autan asiakkaitani konkreettisin järjestelykäynnein laajalti Joensuun seudulla Pohjois-Karjalassa. Lisäksi tarjoan etäapua.

Palveluni peruspilareina ovat luottamus ja asiakaslähtöisyys. Otathan yhteyttä matalalla kynnyksellä: kaikki tiedustelut ovat maksuttomia - olen täällä sinua varten!

OTA YHTEYTTÄ →