Professional Organizer jatkokoulutus

PROFESSIONAL ORGANIZER JATKOKOULUTUS
Sinulle, joka olet jo käynyt Professional Organizer -tason koulutuksen

Oletko käynyt Professional Organizer -tason koulutuksen ja haluaisit syventää osaamistasi?

JATKOKOULUTUS TULOSSA MARRAS-JOULUKUUSSA 2024

Järjestelyakatemian Professional Organizer jatkokoulutuksesta saat

- syventävää tietoa mielen, tunteiden ja motivaation välisistä yhteyksistä
- konkreettisia työkaluja erilaisten asiakkaiden kanssa työskentelyyn työtä jo pitkään tehneiltä kouluttajilta
- ammatillista itsevarmuutta ja helposti ymmärrettäviä strategioita, kuinka keskittyä oikeisiin asioihin ja muuttaa osaaminen tuloiksi
- todistuksen Järjestelyakatemian Professional Organizer jatkokoulutuksen käymisestä.

Koulutus sopii
- äskettäin valmistuneille
- toimintaansa kenties jo vuosien takaisen koulutuksen jälkeen starttaaville ja
- töitä jo tekevälle ammattijärjestäjälle, joka haluaa nostaa ammattitaitonsa seuraavalle tasolle.


Koulutuksen sisältö

Koulutuksen järjestää Tavaravalmentaja® Sanna Koskinen (kuvassa alla), vuonna 2018 valmistunut Professional Organizer. Kokemusta on kertynyt satoja tunteja niin vertaisten ruuhkavuosia elävien auttamisesta kuin iäkkäämpien asiakkaiden haasteiden parista sekä yhteistyöstä paikallisen sosiaalityön kanssa.


Toinen kouluttaja on Professional Organizer, ammattijärjestäjä-yrittäjä Laura Holmström/ Järjestysvinkit (kuvassa alla). Kaaoksen kesyttäjät tv-ohjelmasta tutulla koko kansan järjestäjällä on laaja kokemus järjestelykäynneistä, etäavusta, kaupallisista yhteistöistä ja monipuolisten verkkomateriaalien luomisesta sekä kouluttajana toimimisesta.

"Luovu ja saat kaiken mitä ikinä haluat: Vaikeat ja haastavat ajat sekä totutut tavat että uskomukset syö sisäistä voimaa ja kapasiteettiamme ottaa vastaan uutta. Muuttuvassa maailmassa omista valinnoista on osattava päästää irti ja valikoida se, mikä vie omaan menestykseen elämässä. Elämme paljouden keskellä, missä nykyihmisen on vaikea erottaa oikeita ja parhaita asioita. Paljous haittaa arkea, syö rahaa ja kuluttaa ympäristöä.

Meille on opetettu pitämään kaikesta saavutetusta kiinni ja silti pitäisi osata tehdä hyviä päätöksiä työssä ja vapaa-ajalla. Pahoinvointi arjessa on yleistä, eikä omilta kodin tavara-ahdistuksen tunteiltaan päästä eteenpäin ja tavoitteisiin. Vaikutukset heijastuvat työhön, voimavaroihin ja elämänhallintaan. Tunteiden järjestäminen, elämän priorisointi ja päätöksentekotaito on opeteltavissa. Jokainen voi löytää oman elämänsä järjestyksen, kunhan on valmis päästämään irti."Kolmas kouluttaja on ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja ja Professional Organizer ammattijärjestäjä Emma Lahdensuu/ Piilovoima
(kuva tulossa).

"Ratkaisukeskeiseksi neuropsykiatriseksi valmentajaksi valmistuin 2022 työskenneltyäni ensin vuosia erilaisten nepsyhenkilöiden kanssa. Roolini nepsyvalmentajana on mukana myös järjestäessä ja käytänkin tiiviisti samoja vahvuus- ja voimavarakeskeisiä työkaluja molemmissa rooleissani. Järjestelyn suhteen omaa erityistä osaamisaluettani on neurokirjon sateenvarjon alta löytyvien henkilöiden ja heidän perheidensä kanssa työskentely. Lisäksi työskentelen ostokäyttäytymisen ja tavaroiden hamstraamisen kanssa haasteita kokevien henkilöiden kanssa."


Koulutuksen teemoja ovat
- mielen, tunteiden ja motivaation väliset yhteydet
- erilaisten asiakasryhmien kanssa työskentely
- ammatillisen itsevarmuuden kasvattaminen ja osaamisen muuntaminen tuloiksi.

Koulutuksessa opit
- ymmärtämään asiakkaiden tarpeita syvällisesti
- erilaisia työskentelymenetelmiä, joita osaat soveltaa tilannekohtaisesti
- tärkeitä strategioita oikeisiin asioihin keskittymiseen ja tulojen saamiseen.

Lisätietoja jatkokoulutuksesta päivitetään tälle sivulle myöhemmin tänä vuonna. 

Koulutuksen toteutus ja aikataulu

Koulutus toteutetaan etänä Zoomilla. Voit siis osallistua koulutukseen paikkakunnasta riippumatta.

Koulutuspäivistä saat lisäksi tallenteet, jotka ovat katsottavissa rajoitetun ajan.

Koulutus toteutuu marras-joulukuussa 2024 kolmena sunnuntaina.
Koulutuspäivät ovat
- su 3.11. klo 12 alkaen
- su 17.11. klo 12 alkaen
- su 1.12. klo 12 alkaen.

Lisätietoja jatkokoulutuksesta päivitetään tälle sivulle myöhemmin tänä vuonna. 

Katso alta, kuinka voit varmistua siitä, että saat päivitetyt tiedot ensimmäisenä.


Professional Organizer jatkokoulutuksesta kiinnostuneiden sisäpiiri

Mikäli koulutus kiinnostaa, suosittelen liittymään alla olevasta linkistä postituslistalle, jonka kautta saat tiedot reaaliaikaisesti.

Liittymällä tälle postituslistalle, saat heti kiitoksena muutaman vinkin asiakashankintaan liittyen ja ensimmäisenä juuri tähän koulutukseen liittyvää lisätietoja. 

(Varsinaiseen jatkokoulutukseen ilmoittautuvan Professional Organizer -pätevyys todennetaan. Viime kädessä kouluttajat päättävät pätevyysvaatimuksen täyttymisestä.)

Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli haluat kysyä jotain lisää! Viestiä voit laittaa myös somekanavien kautta.


Tavaravalmentaja® Sanna Koskinen

Olen vuonna 2018 valmistunut Professional Organizer ja Suomen ammattijärjestäjät ry:n jäsen. Olen saanut laajan kuvan ammattijärjestäjän työstä konkreettisten järjestelykäyntien ja etäkonsultointien myötä. Lisäksi olen tuottanut sisältöä niin blogiartikkeleiden ja podcastien kuin maksullisten webinaarien ja Koti järjestykseen e-oppaan myötä. Oman syvyytensä ammattitaitoon tuo alusta asti tekemäni yhteistyö paikallisen sosiaalityön kanssa - olen siis kohdannut useita äärimmäisen täysiä koteja ja niiden asukkaita.

Vuodesta 2021 olen ollut mukana kouluttamassa uusia Professional Organizer -tason ammattijärjestäjiä ja Järjestelyakatemia syntyikin halusta tarjota täsmällistä lisäkoulutusta ammattijärjestäjille. Olen vuosien saatossa ostanut ja käynyt useita lisäkoulutuksia mm. markkinointiin liittyen. Haluan tarjota kaiken kertyneen tietotaidon ikään kuin valmiiksi suodatettuna täsmällisesti uusille ammattijärjestäjille ajatuksella "näin olisin tehnyt itse, jos olisin heti tiennyt nämä asiat".

Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli haluat kysyä jotain lisää!


Sanna Koskinen