Professional Organizer jatkokoulutus

PROFESSIONAL ORGANIZER JATKOKOULUTUS
Sinulle, joka olet jo käynyt Professional Organizer -tason koulutuksen

Oletko käynyt Professional Organizer -tason koulutuksen ja haluaisit syventää osaamistasi?

JATKOKOULUTUS TULOSSA MARRAS-JOULUKUUSSA 2024

Järjestelyakatemian Professional Organizer jatkokoulutuksesta saat

- syventävää tietoa mielen, tunteiden ja motivaation välisistä yhteyksistä
- konkreettisia työkaluja erilaisten asiakkaiden kanssa työskentelyyn työtä jo pitkään tehneiltä kouluttajilta
- ammatillista itsevarmuutta ja helposti ymmärrettäviä strategioita, kuinka keskittyä oikeisiin asioihin ja muuttaa osaaminen tuloiksi
- todistuksen Järjestelyakatemian Professional Organizer jatkokoulutuksen käymisestä.

Kouluttajat jakavat vuosien aikana kertynyttä osaamistaan asiakastyöstä sekä myynnistä ja markkinoinnista ajatuksella "kunpa olisin tiennyt nämä asiat aiemmin". Tulet saamaan oikotien onnistumiseen ja opit välttämään virheitä, joiden läpi muut ovat rämpineet!

Koulutus sopii
- äskettäin valmistuneille
- toimintaansa kenties jo vuosien takaisen koulutuksen jälkeen starttaaville ja
- töitä jo tekevälle ammattijärjestäjälle, joka haluaa nostaa ammattitaitonsa seuraavalle tasolle.


Kouluttajat ja koulutuksen sisältö

Koulutuksen järjestää Tavaravalmentaja® Sanna Koskinen (kuvassa alla), vuonna 2018 valmistunut Professional Organizer. Kokemusta on kertynyt satoja tunteja niin vertaisten ruuhkavuosia elävien auttamisesta kuin iäkkäämpien asiakkaiden haasteiden parista sekä yhteistyöstä paikallisen sosiaalityön kanssa.


Toinen kouluttaja on Professional Organizer, ammattijärjestäjä-yrittäjä Laura Holmström/ Järjestysvinkit (kuvassa alla). Kaaoksen kesyttäjät tv-ohjelmasta tutulla koko kansan järjestäjällä on laaja kokemus järjestelykäynneistä, etäavusta, kaupallisista yhteistöistä ja monipuolisten verkkomateriaalien luomisesta sekä kouluttajana toimimisesta.

"Olen toiminut yrittäjänä asiakaspalvelutehtävissä lähes 15 vuoden ajan, josta puolet ammattijärjestäjänä. Olen tehnyt alaa tutuksi Kaaoksen kesyttäjät TV-ohjelmassa, luennoinut erilaisissa tilaisuuksissa luopumisesta ja järjestyksen aikaansaamisesta, tiedostamattomista syistä tavaran kerääntymiselle ja tunteiden vaikutuksesta kodin järjestämisessä. Osaamistani on lämmin ja ihmisläheinen asiakaskohtaaminen ja tehokas ratkaisukeskeinen ote järjestämistyössä.

Olen auttanut tuhansia asiakkaita tavarataakkojen alta heidän kodeissaan sekä verkkokoulutuksissani. Sosiaalisen median taitajana myös arvoihini iskostunut kaupalliset yhteistyöt ovat lähellä sydäntäni. 

Järjestä elämäsi -esikoiskirjani ilmestyy 11.9.2024. Autan oivaltamaan, kuinka luopumalla turhasta voi oppia tunnistamaan oman elämänsä merkityksellisimmät asiat."


(Kuvaaja Julia Alakulju)


Kolmas kouluttaja on ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja ja Professional Organizer ammattijärjestäjä sekä lasten ja nuorten tunnetaito-ohjaaajaksi opiskeleva Emma Lahdensuu/ Piilovoima.

"Ratkaisukeskeiseksi neuropsykiatriseksi valmentajaksi valmistuin 2022 työskenneltyäni ensin vuosia erilaisten nepsyhenkilöiden kanssa. Roolini nepsyvalmentajana on mukana myös järjestäessä ja käytänkin tiiviisti samoja vahvuus- ja voimavarakeskeisiä työkaluja molemmissa rooleissani. Järjestelyn suhteen omaa erityistä osaamisaluettani on neurokirjon sateenvarjon alta löytyvien henkilöiden ja heidän perheidensä kanssa työskentely. Lisäksi työskentelen ostokäyttäytymisen ja tavaroiden hamstraamisen kanssa haasteita kokevien henkilöiden kanssa."


Koulutuksen teemoja ovat
- mielen, tunteiden ja motivaation väliset yhteydet
- erilaisten asiakasryhmien kanssa työskentely
- ammatillisen itsevarmuuden kasvattaminen ja osaamisen muuntaminen tuloiksi.

Koulutuksessa opit
- ymmärtämään asiakkaiden tarpeita syvällisesti
- erilaisia työskentelymenetelmiä, joita osaat soveltaa tilannekohtaisesti
- lisää omista vahvuuksistasi ja kuinka hyödyntää niitä
- tärkeitä strategioita oikeisiin asioihin keskittymiseen ja tulojen saamiseen
- viemään oppimaasi käytäntöön eli saat toimintamalleja, joiden kautta onnistut.

Lisätietoja jatkokoulutuksesta päivitetään tälle sivulle myöhemmin tänä vuonna. 

Koulutuksen toteutus ja aikataulu

Koulutus toteutetaan etänä Zoomilla. Voit siis osallistua koulutukseen paikkakunnasta riippumatta.

Koulutuspäivistä saat lisäksi tallenteet, jotka ovat katsottavissa rajoitetun ajan.

Koulutus toteutuu marras-joulukuussa 2024 kolmena sunnuntaina.
Koulutuspäivät ovat
- su 3.11. klo 12 -18
- su 17.11. klo 12-18
- su 1.12. klo 12-18.

ILMOITTAUTUMINEN AUKEAA 15.6.2024

Ilmoittautuminen koulutukseen tapahtuu tällä lomakkeella.

Kesäkuun loppuun mennessä (viimeistään 30.6.2024) mukaan ilmoittautuneet saavat maksuttoman 1 h mentorointibonuksen: saat yhden tunnin henkilökohtaista mentorointia Järjestelyakatemian kouluttajalta - pääset varaamaan ajan jatkokoulutuksen päätyttyä ja saat lisänostetta opittujen asioiden käytäntöön viemiseen. Mentorointibonuksen arvo on 99 €.

Koulutuksen hinta on 497 €. Ilmoittautumisen jälkeen maksat 97 € varausmaksun ja loput 400 € loka-marraskuussa. Laskutuslisä 5 €, muita kustannuksia ei tule. Hinnat sisältävät ALV:n.

(Huomioi, että "voit vähentää menot koulutuksesta, joka liittyy työtehtävässäsi tarvittavan ammattitaidon ylläpitämiseen tai täydentämiseen". Lue lisää koulutusmenojen vähentämisestä Vero.fi.)

Tervetuloa jatkokoulutuksesta kiinnostuneiden sisäpiiriin - lue lisää alta.


Professional Organizer jatkokoulutuksesta kiinnostuneiden sisäpiiri

Mikäli koulutus kiinnostaa, suosittelen liittymään alla olevasta linkistä postituslistalle, jonka kautta saat tiedot reaaliaikaisesti.

Liittymällä tälle postituslistalle, saat heti kiitoksena muutaman vinkin asiakashankintaan liittyen ja ensimmäisenä juuri tähän koulutukseen liittyvää lisätietoja. 

(Varsinaiseen jatkokoulutukseen ilmoittautuvan Professional Organizer -pätevyys todennetaan. Viime kädessä kouluttajat päättävät pätevyysvaatimuksen täyttymisestä.)

Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli haluat kysyä jotain lisää! Viestiä voit laittaa myös somekanavien kautta.


Tavaravalmentaja® Sanna Koskinen

Olen vuonna 2018 valmistunut Professional Organizer ja Suomen ammattijärjestäjät ry:n jäsen. Olen saanut laajan kuvan ammattijärjestäjän työstä konkreettisten järjestelykäyntien ja etäkonsultointien myötä. Lisäksi olen tuottanut sisältöä niin blogiartikkeleiden ja podcastien kuin maksullisten webinaarien ja Koti järjestykseen e-oppaan myötä. Oman syvyytensä ammattitaitoon tuo alusta asti tekemäni yhteistyö paikallisen sosiaalityön kanssa - olen siis kohdannut useita äärimmäisen täysiä koteja ja niiden asukkaita.

Vuodesta 2021 olen ollut mukana kouluttamassa uusia Professional Organizer -tason ammattijärjestäjiä ja Järjestelyakatemia syntyikin halusta tarjota täsmällistä lisäkoulutusta ammattijärjestäjille. Olen vuosien saatossa ostanut ja käynyt useita lisäkoulutuksia mm. markkinointiin liittyen. Haluan tarjota kaiken kertyneen tietotaidon ikään kuin valmiiksi suodatettuna täsmällisesti uusille ammattijärjestäjille ajatuksella "näin olisin tehnyt itse, jos olisin heti tiennyt nämä asiat".

Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli haluat kysyä jotain lisää!


Sanna Koskinen