Ammattijärjestäjä Sanna Joensuussa

Sanna

  • Sanna

Tutustutaan

Hei! Kiva, että olet löytänyt tänne 🤎

Olin aina halunnut olla äiti. Elämä oman perheen ja lasten kanssa oli sitä, mistä olin haaveillut, mutta minulla ei ollut kokemusta eikä keinoja, joilla hillitä ja hallita jatkuvia tavaravirtoja ja niiden pyörittelyä.

Kun löysin karsimisen ja järjestelyn taian, arki helpottui valtavasti: tiesin, mitä missäkin on ja muut perheenjäsenet osasivat ja pystyivät osallistumaan enemmän kotitöihin, minkä myötä minulle vapautui enemmän aikaa ja voimia muuhun. Arkeen tuli tiettyä hallinnan tunnetta, vaikka tiedän kokemuksesta, että elämässä tulee usein vastaan tilanteita, joihin ei voi vaikuttaa - näissä hetkissä tavaroiden paljous tai järjestely ei kuitenkaan vie kapasiteettia olennaiseen keskittymiseltä.

Tämä hyvän kierre sai aikaan sen, että päätin kouluttautua ammattijärjestäjäksi vuonna 2018 ja alkaa kertoa muillekin siitä, kuinka valtavat vaikutukset kodin tavaramäärien järkeistämisellä on! Tie ei todellakaan ole ollut mutkaton: Koin, että olisi ollut paljon helpompaa piiloutua jonkin tuotteen taakse kuin olla itse esillä. Se oli kuitenkin välttämätöntä, koska kotiin tuleva järjestelyapu on todella henkilökohtaista palvelua, jota ei voi tarjota kasvottoman yrityksen takaa.

Missioni on auttaa sinua selkeämmän kodin, levollisemman mielen ja tasapainoisen arjen saavuttamisessa. Selkeyttä saa tarttumalla kodin tavaramääriin: tämä helpottaa välittömästi myös koettua kuormitusta, vapauttaa aikaa ja tuo iloa arkeen!

Hyvä uutinen on, että jokainen voi vaikuttaa arkensa sujuvuuteen budjetista riippumatta. Tähän liittyen löydät sivuilta runsaasti maksutonta materiaalia blogiartikkelien ja Täyttä tavaraa -podcastin muodossa. Koti on mahdollista saada toimivaan järjestykseen hyödyntämällä jo olemassa olevia koreja ja maksutta saatavia laatikoita & ratkaisuja, eikä turhan karsiminen lähtökohtaisesti maksa mitään.

Tavaroiden läpikäyminen vaatii kuitenkin voimavaroja, jotka voivat vaihdella suurestikin elämän eri vaiheissa ja joskus yllättäen. Juuri nämä hetket ovat niitä, joissa voin olla avuksi 🤎 Olen luotettava ja empaattinen kuuntelija sekä lempeästi tsemppaava valmentaja, jolta saat sekä henkistä tukea että konkreettisia ratkaisuja. Kaiken keskiössä on asiakaslähtöisyys, joka tarkoittaa käytännössä sitä, että etsimme juuri sinulle toimivat ratkaisut ja etenemme siihen tahtiin, jonka koet mielekkääksi.

Haluan olla osaltani vaikuttamassa erityisesti lapsiperheiden hyvinvointiin ja heitä suuri osa asiakkaista onkin. Ymmärrän oman kokemuksen kautta erilaisia perhe-elämän vaiheita ja sitä, miten moniulotteinen asia on pyörittää jatkuvasti vaihtuvia vaatekokoja ja eri kausien vaatteita ja kenkiä muun arjen keskellä - tunnepitoisia vaatteita, tavaroita ja askarteluja unohtamatta. Asiakkaat kokevat poikkeuksetta järjestelykonsultin avun huojentavana, aivan kuin iso möykky lähtisi mielestä, kun pitkään viivytellyn tilan järjestelyn saakin tehokkaasti käytyä läpi. Tämä saa aikaan hyvän kierteen ja usein jo seuraavana päivänä puhelimeeni kilahtaa innostunut viesti siitä, kuinka yhdessä purettu suma antoi virtaa jatkaa kodin järjestelyä itse!

Tuntuu uskomattomalta, että saan tehdä näin merkityksellistä työtä, jolla on suuria vaikutuksia asiakkaiden elämään ja hyvinvointiin 🤎 kukaan ei kadu sitä, että otti yhteyttä - vain sitä, että viivytteli asian suhteen…ota siis rohkeasti yhteyttä, älä jää yksin - yhdessä onnistumme saamaan sinunkin kodistasi selkeämmän, vähentämään kuormitusta ja löytämään tasapainoisemman arjen 🤎

Lämpimin halauksin

Sanna Koskinen
Tavaravalmentaja® – ammattijärjestäjä 


Jokaisen elämässä tulee vastaan asioita, joihin ei voi vaikuttaa, mutta arki on täynnä asioita, joihin voi vaikuttaa.