Ammattijärjestäjä Sanna Joensuussa

Sanna

  • Sanna

Hei!

Kiva, että olet tullut tutustumaan sivuihini! Olen koulutettu ammattijärjestäjä Sanna ja asun Joensuussa.

Aiemmalta koulutukseltani olen asiakaspalveluun ja markkinointiin suuntautunut tradenomi. Lisäksi olen ison perheen äiti.

Olen järjestellyt niin kauan kuin muistan, mutta innostukseni ammattijärjestämiseen syntyi, kun perheemme kasvaessa halusin saada tavaramme mahtumaan jo olemassa oleviin säilytystiloihin. Karsin turhaa ja sijoittelin jäljelle jääneet tavarat mahdollisimman helppokäyttöisesti ja niin, että kaikki perheenjäsenet osaavat palauttaa ne paikoilleen. Näillä oli välitön vaikutus arjen sujuvuuteen!

Jos minua pyydettäisiin kuvaamaan ajattelutapaani lyhyesti, vastaisin ”kohtuus kaikessa”. Kotimme on harvoin täysin järjestyksessä, mutta kaikelle on paikkansa. Toimiva arki merkitsee minulle sitä, että (lähes) kaikki löytyy silloin, kun tarvitaan, arkiaskareiden tekeminen on mahdollisimman vaivatonta ja pahankin näköisen sotkun saa yhteistuumin taltutettua jo 10-15 minuutissa.

Missioni onkin nyt kertoa sinulle, että jokainen voi budjetistaan huolimatta vaikuttaa oman arkensa sujuvuuteen! 

Tervetuloa mukaan inspiroitumaan ja seuraamaan vinkkejäni blogin, Täyttä tavaraa -podcastinFacebookin ja Instagramin kautta!

Tavaravalmentajanasi autan sinua erilaisissa säilytys- ja järjestelyhaasteissa Joensuussa ja lähiseuduilla. Lisäksi tarjoan myös etäapua.

Palveluni peruspilareina ovat luottamuksellisuus ja asiakaslähtöisyys. 

Ammattijärjestäjänä olen vaitiolovelvollinen ja tarjoan asiakkaalle näkökulmia ja tukea luopumiseen ilman painostusta. Järjestelytyö tehdään aina yhdessä asiakkaan kanssa ja asiakas päättää, mitä karsitaan.

Ota rohkeasti ensimmäinen askel kohti toimivampaa arkea ja jätä minulle vaikka yhteydenottopyyntö!

Ystävällisin terveisin

Sanna Koskinen
Tavaravalmentaja – ammattijärjestäjä