ILO avata vaatekaappi -valmennus

ILO avata vaatekaappi -valmennus

- pysyvästi toimivaa ja ilahduttavaa järjestystä


ILO avata vaatekaappi -valmennus auttaa arjen pyörteissä tasapainoilevia pääsemään eroon hetkistä, kun oikeiden vaatteiden etsiminen, kauden vaihtuminen tai pieneksi jääneiden tunnepitoisten vaatteiden läpikäynti herättävät jo ajatuksena tuskaisen olon. Kun vaatteiden määrä saadaan hallintaan ja kaikelle löytyy omat paikkansa, on jokapäiväinen arki vihdoinkin sujuvampaa ja kevyempää.


Toivoisitko, että vaatteiden valinta aamuisin olisi helppoa ja että kaikki arjessa oikeasti käytössä olevat vaatteet olisivat selkeästi saatavilla? Haluaisitko systeemin, jonka avulla kierrättää tarpeettomiksi jääneet vaatteet vaivattomasti tuskailematta sitä, että vaatekaapista putkahtelee esiin pieneksi jääneitä vaatteita ja parittomia sukkia? Eikö olisi ihanaa saada rakkaimmille muistovaatteille arvoisensa paikka ja toisaalta uskallusta luopua niistä vähemmän tärkeistä, jotka vievät hirveästi tilaa? Osaatko kuvitella, että kauden vaihtuminenkin voisi olla helposti ja nopeasti tehty?


"Joopajoo... kunpa voisinkin...", saatat ajatella. Tiedän, että ruuhkavuosien pyörteissä vaatekaapin järjestely voi tuntua melkoiselta urakalta kaiken muun ohessa, koska käytettävissä oleva aika ja voimavarat vaihtelevat. On helppo sortua sinnittelemään toimimattomien systeemien kanssa tai tyytyä pikaratkaisuihin siellä täällä. Jos sen sijaan käyttäisit vähäisenkin ajan systemaattiseen etenemiseen ja pysyvästi toimivien ratkaisujen luomiseen, voisit onnistua!

Ammattijärjestäjänä olen auttanut useita lapsiperheitä löytämään selkeyden, järjestyksen ja ennen kaikkea ilon vaatejärjestykseen ja -säilytykseen.

Jokaisella ei kuitenkaan ole mahdollisuuksia ottaa ammattijärjestäjää avuksi paikan päälle, ja siksi rakensin sinulle tämän ILO avata vaatekaappi- valmennuksen.

ILO avata vaatekaappi -valmennuksessa lähdet toteuttamaan juuri näitä asioita luomani metodin avulla. Valmennus etenee uniikin LEMPI-metodin mukaan
- arki edellä
- tila kerrallaan ja
- tavaroiden tunnetasot huomioiden.

Vaatteemme kulkevat kolmessa aikatasossa: arki, kausi ja vuosikerta. Valmennuksessa syvennetään arkitason toimintojen sujuvuutta, edetään loogisesti kausivaatteisiin ja lopulta ns. vuosikertavaatteisiin.


Kaikki lähtee siitä, että tehdään ensin arjesta sujuvaa - ei vaikeita päätöksiä, vaan tässä vaiheessa pääset valitsemaan lempivaatteet, joista ei ainakaan luovuta.

Pääset seuraavalle tasolle ottamalla haltuun myös tunnetyöskentelyn, kausivaatteet ja lopulta muistovaatteet. Valmennuksessa edetään helpoista päätöksistä lempeästi kohti haastavampia, opitaan konkreettisesti luomaan tilaa ja järjestystä & lopulta koet, että on ilo avata vaatekaappi. Saat tietoa ja tukea siihen, kuinka oppia tekemään aidosti hyvältä tuntuvia päätöksiä.


Saatat olla tällä hetkellä tilanteessa, jossa
- vaatteita on kokonaisuutena liikaa ja pyykkirumba tuntuu loputtomalta
- kauden vaihtumiset aiheuttavat tuskaisen olon, kun läpikäytävää on siellä täällä
- vaatteiden karsimista haluaa vältellä, koska luopumispäätösten tekeminen tuntuu liian vaivalloiselta
- käyttövaatteiden seassa on vääränkokoisia vaatteita ja päivän asun valinta ja/tai sopivien vaatteiden löytäminen on vaikeaa
- turhien vaatteiden kierto takkuaa ja jo tehdytkin poistot sekoittuvat käytössä oleviin...

ILO avata vaatekaappi - valmennus sopii sinulle, joka haluat toimivat vaatesäilytysmenetelmät, jotta kausien vaihtuminen, tarpeettomiksi jääneistä vaatteista luopuminen ja jokapäiväisen arjen hallinta helpottuvat. Valmennus sisältää myös erityisiä lisävinkkejä lasten vaatteiden osalta.

Saat konkreettiset askeleet unelmien vaatekaappiin. Saat materiaalit käyttöösi heti ilmoittautumisen jälkeen ja pääset etenemään omaan tahtiisi.

Valmennuksen jälkeen
🤎 vaatteiden määrä on hallinnassasi ja pyykkihuolto helpompaa
🤎 voit suhtautua kauden vaihtumiseen hyvillä mielin, koska tiedät sen sujuvan nopeasti
🤎 voit luottaa tekeväsi aidosti hyvältä tuntuvia päätöksiä luopumisen suhteen, ilman katumisen pelkoa
🤎 vaatteiden yhdistely on helppoa ja päivän asun valinta vie vain sekunteja
🤎 tarpeettomien vaatteiden kiertosysteemi on toimiva, eivätkä jo tehdyt poistot jää nurkkiin pyörimään

Apunasi on kolme 35-40 minuuttia kestävää videotallennetta, joissa vien sinut askel kerrallaan kohti pysyvästi toimivaa ja ilahduttavaa vaatekaappia:

1. Arjen vaatehuolto ja -kierto sujuvaksi
2. Kausi- ja muistovaatesäilytys toimivaksi
3. Uudet tavat pysyvän muutoksen tueksi

Jokainen tallenne sisältää kolme askelta, joita seuraamalla onnistut hektisenkin arjen keskellä!


Mukana konkreettisia vinkkejä, tavallisia kompastuskiviä ja helposti sovellettavia esimerkkejä onnistumisen tueksi. Voit katsoa tallenteita silloin, kun haluat ja palata niiden pariin yhä uudestaan.

Valmennuksen hinta on 99 € (sis. ALV 24 %). 

Kun haluat oppia luomaan toimivat vaatesäilytysmenetelmät, jotta kausien vaihtuminen, pieneksi jääneistä vaatteista luopuminen ja jokapäiväisen arjen hallinta helpottuvat, tule mukaan ILO avata vaatekaappi -valmennukseen.

Oletko valmis heittämään hyvästit vaatetuskailuille ja saamaan tilalle selkeyttä & levollisen olon?

Olen valmis! →

TAVARAVALMENTAJASI SANNA


Ilo tutustua!
Olen vuonna 2018 valmistunut Professional Organizer ja ison perheen äiti.
Huomasin tavaran karsimisen hyödyt elämässäni ja innostuin aiheesta
niin paljon, että halusin alkaa jakaa tietoa ja kokemuksiani muidenkin iloksi.
Omat vaatteet olivat ensimmäisiä asioita, joihin tartuin ja niiden sekä lasten
vaatemäärien haltuunotto on tuonut valtavasti sujuvuutta arkeemme 🤎
Nyt kaikki tämä tieto on ulottuvillasi helposti katsottavassa ja
toteutettavassa muodossa - tervetuloa mukaan valmennukseen!