Täyttä tavaraa #30 Ammattijärjestäjän apu suurissa elämänmuutoksissa - vieraana Laura Holmström

  • Podcast
  • Täyttä tavaraa #30 Ammattijärjestäjän apu suurissa elämänmuutoksissa - vieraana Laura Holmström

Täyttä tavaraa #30 
Ammattijärjestäjän apu suurissa elämänmuutoksissa - vieraana Laura Holmström

Oletko kohdannut suuria elämänmuutoksia ison remontin, läheisen kuoleman, vakavan sairastumisen tai kenties muuton tai eron myötä? Haluatko kuulla, kuinka voisit saada tukea tai tukea omia läheisiäsi tavaramäärien suhteen?

Tässä jaksossa kuulet helsinkiläisen ammattijärjestäjä Laura Holmströmin (kuvassa alla) tarinan siitä, kuinka hän putkiremontin, siihen liittyvän sijaiskodin ja samaan aikaan tapahtuneen isän äkillisen poismenon myötä joutui kohtaamaan samaan aikaan sekä kaiken oman tavaransa että isänsä kodin tavarat & tähän kaikkeen liittyvät suuret tunteet!


Lisäksi keskustellaan siitä, mitä hän tekisi nyt toisin! Omien elämänkokemuksiensa kautta Lauran elämän arvot sekä romahtivat että kirkastuivat. Oli kohdattava oma ostokäyttäytyminen ja lopetettava tavaksi tullut shoppailu. Myöskin työ kauneusalan yrittäjänä sai jäädä: ulkoisten arvojen takana seisominen ei tuntunut enää luontevalta. Googlailu johti siihen, että Laura löysi ammattijärjestäjän koulutuksen ja näin asiat alkoivat loksahdella kohdalleen! Asiakastyö oli lähellä sydäntä ja tämän koulutuksen myötä Laura sai työkaluja muiden suuria elämänmuutoksia kohtaavien auttamiseen.

Lisäksi kokemus opetti sen, että nykyään Laura turvautuu kaikessa mahdollisessa ammattilaisten apuun omassa elämässään. Yksin sinnittelyn aika on ohi! Itse on oman alansa ammattilainen, mutta kun kyse on vaikka oman työn ohjauksesta, siivoojan palveluista tai personal trainerin avusta, on ilo kääntyä niiden alojen ammattilaisten puoleen ja saada itselleen voimavaroja omaan arkeen ja työhön.

Kuuntele tämä erittäin mielenkiintoinen jakso siitä, kuinka koulutetut ammattijärjestäjät voivat auttaa suurissa elämänmuutoksissa! Ole rohkea ja kysy apua ajoissa!

Täyttä tavaraa -podcastin kauden päätösjakso ilmestyy tavaratiistaina 30.11.2021. Sen jälkeen jatkoa taas ensi vuonna.

TÄYTTÄ TAVARAA -PODCAST LÖYTYY MYÖS SUORATOISTOPALVELUISTA!

Ps. Seuraathan jo Tavaravalmentajaa Instagramissa ja Facebookissa.

Tutustu tarkemmin jaksossa mainittuun maksuttomaan virtuaaliseen "Kuinka paljon on tarpeeksi" -tapahtumaan ja viime kevään tapahtuman tallenteisiin tästä.

Sinua saattaa kiinnostaa myös nämä aiemmat podcast-jaksot:

- Täyttä tavaraa #27 Vaatekaapin ryhtiliike & kapselipukeutuminen - vieraana Anna-Leena Hakuli

- Täyttä tavaraa #26 Mitä jokaisen tulisi tietää vaateteollisuudesta - vieraana Rinna Saramäki

- Täyttä tavaraa #21 Nyt puhuu asiakas - vieraana Nina Alakopsa

Tutustu maksuttomaan oppaaseen Kuinka saada perhe mukaan kotitöihin ja Kodin vuosi(huolto)kalenteriin

TÄYTTÄ TAVARAA -PODCAST LÖYTYY MYÖS SUORATOISTOPALVELUISTA!