Maksuton kartoitus

Maksuton tilanteen kartoitus


Eikö olisi ihanaa saada pitkään mielen päällä ollut kodin järjestelyprojekti päätökseen? Miltä tuntuisi, jos pääsisit eroon kenties viikkoja tai kuukausia mielessä pyörineistä "nuokin pitäisi käydä läpi ja järjestellä" -ajatuksista? Näen toistuvasti, kuinka tällaiset lukot saadaan purettua ja usein vain kolmessa tunnissa 🤎 parasta on, että kun pahin suma saadaan selätettyä yhteistuumin, saat todennäköisesti virtaa ja intoa jatkaa itsenäisesti kodin muihin tiloihin!

Tiedän myös, että vaikka tavarat eivät olisi tällä hetkellä suurin huolesi, niiden haltuun otto tuo välitöntä sujuvuutta ja iloa arkeen 🤎

Palveluuni kuuluu maksuton tilanteen kartoitus, joka voidaan toteuttaa toiveidesi mukaan joko viestein, tavallisena puheluna tai esimerkiksi videopuheluna. Tarkoitus on tutustua sinuun ja kartoittaa toiveesi ja tavoitteesi.

Etäapuasioissa kartoitus tehdään luonnollisesti aina etäyhteyksin.

Mikäli harkitset konkreettisen järjestelyavun hyödyntämistä Joensuun seudulla, voimme mahdollisesti sopia myös tapaamisesta - tämä riippuu kotisi sijainnista.

Sinun ei tarvitse valmistautua kartoitukseen mitenkään muuten kuin varaamalla noin 30 minuuttia aikaa keskustelullemme. Sinun ei kannata esimerkiksi siivota, koska pystyn parhaiten auttamaan sinua, kun näen arkesi aidoimmillaan.

Mikäli päätät tilata apua, teen kartoituksen perusteella suunnitelman, joka toteutetaan järjestelykäynneillä tai jonka toteutat avullani etänä.

Jos haluat eroon mieltä vaivanneista järjestelyprojekteista ja kaipaat selkeyttä kotiisi & enemmän aikaa tärkeimmille asioille, varaa maksuton kartoitusaika - selvitetään askelmerkit sinulle selkeämpään arkeen 🤎

Varaa maksuton kartoitus →