Ammattijärjestäjänä mediassa ja tapahtumissa

Ammatti­järjestäjänä mediassa ja tapahtumissa

Katso alta linkit podcastvierailuihin, tapahtumiin, artikkeleihin ja radiohaastatteluun, joissa Tavaravalmentajana olen mukana!

Vinkkejä ruuhkavuosien pyörteisiin PedaTalk podcastissa

Pääsin antamaan etänä vinkkejä siihen, kuinka voit helpottaa arkeasi ruuhkavuosien pyörteissä.

Kuuntele PedaTalk podcastin jakso #16 Helpota arkeasi tästä.

Kamu Early Education -päiväkodin blogivinkit leluhärdelliin

Helsingissä sijaitseva päiväkoti haluaa tukea perheitä monipuolisesti arjen haasteissa.

Lue tästä Kamun blogi ja nappaa vinkkini lelukaaoksen selättämiseen.

Vieraana #mitävattua podcastissa

Koodersin Miikka Kostian isännöi podcastia, jossa selitetään termejä. Pääsin kertomaan, mikä ammattijärjestäjä on/ ei ole ja mitä ammattijärjestäjä oikein tekee. Mukana Annu Tajakka.

Podvierailun voit kuunnella ja katsoa tästä.

OLO&ELO-messut, 13.10.2019 Pieksämäki

Kodin kaaos hallintaan -luento kahdesti messupäivän aikana. Saat luennolta ideoita ja inspiraatiota omatoimiseen järjestelyyn sekä tietoa ammattijärjestäjien työstä. Pidän luennon yhdessä Annu Tajakan kanssa.

Suomen ammattijärjestäjien messuosastolla tavattavissa joensuulaiset Sanna Koskinen ja Annu Tajakka sekä kuopiolainen Nina Päivinen. Tervetuloa inspiroitumaan ja keskustelemaan tavarahaasteista!

Lapsemme / MLL jäsenlehti

Lue konkreettiset vinkit kodin tavarakaaoksen kukistamiseen ja poimi itsellesi sopivat keinot tai inspiroidu soveltamaan! Vapaa-ajalla toimin paikallisen MLL yhdistyksen hallituksessa, joten tämä oli ihana mahdollisuus yhdistää työ ja harrastus.

Lue verkkojuttu tästä linkistä.Prisma Joensuu 12.4.2019

Tule tapaamaan minua ja kolleegaani Annu Tajakkaa Joensuun Prisman kodin säilytys -osastolle perjantaina 12.4. klo 13-15. Kysy ja kuule parhaat vinkit kodin järjestelyhaasteisiin!Karjalainen

Toimittaja kävi kotonamme haastattelemassa minua aiheesta Eettisyys vaateostoksilla.

Lue juttu tästä linkistä (Karjalaisen tilaajille).

Alla ote 12.3.2019 ilmestyneestä sanomalehti Karjalaisesta.

Vaatteiden ilta Kaartossa 8.2.2019

Joensuulainen Kaarto kids & lifestyle myy vastuullisesti valmistettuja kotimaisia naisten ja lasten vaatteita, koruja ja sisustustuotteita kauppakeskus Iso Myyssä.

Järjestämme Kaartossa Vaatteiden illan perjantaina 8.2. klo 17-19 yhteistyönä liikkeen omistajan Iita Kaarton ja Nosh-edustaja Satu Pehkosen kanssa.

Illan aikana kävijät saavat vinkkejä vaatehuoltoon, vaatteiden karsimiseen ja vaatekaapin järjestelyyn. Tapahtuma on kaikille avoin, tervetuloa!

Ammattijärjestäjät Ikeassa 2-3.2.2019

Ikea Suomi järjestää Ikea FAMILY -tapahtuman 2-3.2. ja tuolloin ammattijärjestäjiä on paikalla Ikeoissa ympäri Suomen. Itse olen paikalla Kuopion Ikeassa molempina päivinä. Tule kuulemaan ja kysymään vinkkejä kotisi säilytyspulmiin!

Ohjelma molempina päivinä:

Klo 12: makuuhuone & vaatehuone
Klo 13: eteinen
Klo 14: lasten huone
Klo 15: kodin säilytys

Seuraa tapahtumaa Instagramissa ja Facebookissa #ammattijärjestäjätIKEASSA kautta tai seuraamalla minun tarinoitani ja postauksia: Tavaravalmentajan Facebook-sivu tässä linkissä ja Sannan Instagram-tili tässä linkissä.

Yle.fi nettiartikkeli

Toimittaja Pauliina Tolvanen halusi tehdä nettiartikkelin työstäni. Joensuulainen Krista Krubally päästi meidät kotiinsa, johon kaivattiin nokkelia säilytysideoita. Pienestä kodista turha tavara oli jo karsittu ja ammattijärjestäjän vinkeillä Krista sai uusia ideoita perheensä arjen sujuvoittamiseen.

Lue artikkeli tästä linkistä.


Paikallisradio

Minulla oli ilo vierailla Yle Radio Suomi Joensuun lähetyksessä. Haastattelussa kuulet, millainen koulutus ammattijärjestäjillä on, keitä kollegoja minulla Joensuun seudulla on ja missä tilanteissa ammattijärjestäjään otetaan yhteyttä!

Haastatteluun lisäyksenä voi sanoa, että koulutuksen lisäksi ammattitaitoni pohjautuu loputtomaan kiinnostukseeni järjestelyä ja erilaisia säilytysratkaisuja kohtaan sekä oivaltavaan asenteeseeni arjen haasteita kohtaan.

Kuuntele haastattelu tästä linkistä.