Ammattijärjestäjänä mediassa ja tapahtumissa

Ammatti­järjestäjänä mediassa ja tapahtumissa


Vuosi 2019 on alkanut mielenkiintoisesti: haastattelu paikallisradiossa ja nettiartikkelin teko, tapahtumat Kuopion Ikeassa ja Joensuun Kaarto kids & lifestyle -liikkeessä. Viimeisimpänä juttu Karjalaisessa. Lue lisää alta!

Karjalainen

Toimittaja kävi kotonamme haastattelemassa minua aiheesta Eettisyys vaateostoksilla. Lue juttu tästä linkistä (Karjalaisen tilaajille). Alla ote 12.3.2019 ilmestyneestä sanomalehti Karjalaisesta.


Vaatteiden ilta Kaartossa 8.2.

Joensuulainen Kaarto kids & lifestyle myy vastuullisesti valmistettuja kotimaisia naisten ja lasten vaatteita, koruja ja sisustustuotteita kauppakeskus Iso Myyssä.


Järjestämme Kaartossa Vaatteiden illan perjantaina 8.2. klo 17-19 yhteistyönä liikkeen omistajan Iita Kaarton ja Nosh-edustaja Satu Pehkosen kanssa.

Illan aikana kävijät saavat vinkkejä vaatehuoltoon, vaatteiden karsimiseen ja vaatekaapin järjestelyyn. Tapahtuma on kaikille avoin, tervetuloa!

Ammattijärjestäjät Ikeassa 2-3.2.

Ikea Suomi järjestää Ikea FAMILY -tapahtuman 2-3.2. ja tuolloin ammattijärjestäjiä on paikalla Ikeoissa ympäri Suomen. Itse olen paikalla Kuopion Ikeassa molempina päivinä. Tule kuulemaan ja kysymään vinkkejä kotisi säilytyspulmiin!

Ohjelma molempina päivinä:

Klo 12: makuuhuone & vaatehuone
Klo 13: eteinen
Klo 14: lasten huone
Klo 15: kodin säilytys

Seuraa tapahtumaa Instagramissa ja Facebookissa #ammattijärjestäjätIKEASSA kautta tai seuraamalla minun tarinoitani ja postauksia: Tavaravalmentajan Facebook-sivu tässä linkissä ja Sannan Instagram-tili tässä linkissä.

Yle.fi 

Toimittaja Pauliina Tolvanen halusi tehdä nettiartikkelin työstäni. Joensuulainen Krista Krubally päästi meidät kotiinsa, johon kaivattiin nokkelia säilytysideoita. Pienestä kodista turha tavara oli jo karsittu ja ammattijärjestäjän vinkeillä Krista sai uusia ideoita perheensä arjen sujuvoittamiseen!

Lue artikkeli tästä linkistä.


Paikallisradio

Minulla oli ilo vierailla Yle Radio Suomi Joensuun lähetyksessä. Haastattelussa kuulet, millainen koulutus ammattijärjestäjillä on, keitä kollegoja minulla Joensuun seudulla on ja missä tilanteissa ammattijärjestäjään otetaan yhteyttä!

Haastatteluun lisäyksenä voi sanoa, että koulutuksen lisäksi ammattitaitoni pohjautuu loputtomaan kiinnostukseeni järjestelyä ja erilaisia säilytysratkaisuja kohtaan sekä oivaltavaan asenteeseeni arjen haasteita kohtaan.

Kuuntele haastattelu tästä linkistä.